Klimatfest inför COP21 Paris

Rädda barnen, Greenpeace, PUSH Sverige, Diakonia och Riksteatern bjuder in till fest för klimaträttvisa. Kvällen bjuder på brandtal, acts, grymma artister och musik och vi laddar tillsammans inför klimatförhandlingarna i Paris. 

Artister: Kumba M'byeLilla NamoSofia Jannok
DJs: Kippshu. Sugarcane, Sotarn, safari sound
Fler artister tillkommer så håll utkik! 

Ett viktigt klimatavtal som handlar om världens framtid ska slutas i Paris i december 2015 och människor över hela Europa kraftsamlar nu för att världens ledare ska lova att minska utsläppen och fördela klimatkostnaderna rättvist. Samtidigt ser vi den värsta flyktingkatastrofen sedan andra världskriget.

Vi i Sverige har ett ansvar att hjälpa till, både att minska konsekvenserna av klimatförändringarna och att ta emot människor på flykt. 

För första gången samarbetar några av de största organisationerna från civilsamhället i Sverige kring klimaträttvisa och vår framtid. Det gör vi för att om ska vi klara de utmaningar vi står inför måste vi samarbeta dels för att få våra politiker att ta ställning men framförallt för att sätta förändringen i rörelse. Kom och kraftsamla under en kväll med oss! Vi bjuder på fest med brandtal och grymma artister. Det blir en unik kväll!

Arrangörer: Rädda BarnenGreenpeace SverigePUSH SverigeDiakoniaoch Riksteatern 
Initiativtagare: EU-parlamentarikern Linnéa Engström

Var: Kägelbanan, Södra teatern, Mosebacke Torg i Stockholm
När: Program på scen börjar 20.00 och håller på till 22.00

Efter det blir det klubb med DJ i baren fram till 02.00. 
Insläpp från 19.30 Inträdet är givetvis GRATIS. 
Inget förköp eller förbokning, det är bara att dyka upp. 
Åldersgräns: Ingen åldersgräns till uppträdandena fram till kl 22.00 men du måste vara över 18 år för att komma in i baren/klubben som är öppen under hela kvällen.